Opening

27 oktober 2023

27 oktober stond  volledig in het teken van de officiële start van ons 27ste Lustrum! Bijzondere gasten spraken tijdens de openingsceremonie in de Domkerk over onze vereniging, de band van C.S. Veritas met de stad en over het Lustrum zelf. Aansluitend vervolgde de avond met een fakkeltocht door de stad, en daarna mochten wij iedereen verwelkomen in Number Four voor het themaonthullingsfeest. Daar werd de opening groots gevierd met de onthulling van het Lustrumthema: Synthese.

Lustrumgala XXVII

16 december 2023

Op zaterdag 16 december vond het meest elegante evenement van het Lustrum plaats, het Lustrumgala XXVII. Kasteel de Berckt opende haar deuren voor ruim 700 Veritijnen en hun dates gehuld in lange jurk en rokkostuum met Lustrumstrik.  Het gala was gecombineerd met chique diner en open bar waar het 27ste Lustrum gevierd werd.

PULLENFEEST

23 februari 2024

Traditiegetrouw werd het Lustrum Pullenfeest op 23 februari georganiseerd in ’t Eigen Huis door S.A. B.O.M. Het pand werd verbouwd en verkleed in de stijl van de Romeinen met het thema B.O.M, Brood en Spelen. Twee uur lang vloeide onbeperkt bier en Jazzalike zorgde voor een onvergetelijk feest!

LUSTRUM SKIREIS

8 t/m 17 maart 2024

De Lustrum Skireis is een evenement wat maar eens in de vijf jaar plaatsvindt en ditmaal zijn 850 Veritijnen afgereisd naar het Franse Risoul. Acht dagen op de piste flaneren in eigen merch, feesten op ons eigen terrein en genieten van Gers Pardoel en Flaire. En wij gingen zeker hard Op de Piste!

SPAARDERSFEEST

8 mei 2024

Alle spaarpakkethouders reisden 8 mei af naar het Spaardersfeest bij LIEF Amsterdam. Het feest om alle spaarders een voorproefje te geven voor wat er in de zomer komen gaat, met als hoogtepunt de lasershow en de hitjes van Prunk.

LUSTRUMDAG

2 juni 2024

Om 12.00 uur organiseert goede doelen commissie Lamento 2 juni een Lustrumsponsorloop om geld op te halen voor De Learn! Foundation in Kenia. Om 12.00 uur zal het startschot klinken op Atletiekbaan Hellas. Vanaf 15.00 uur wordt Utrech-T Luistert georganiseerd bij Beton-T, waar alle bewoners van Utrecht welkom zijn bij het uitgebreide terras met bar,  foodtruck en live podcasts. Diverse sprekers zullen hier komen praten. De openluchtbioscoop start om 20.30 uur met de film House of Gucci.